Hvem er vi?

TC waterstop er et entreprenør firma med mange års praktisk erfaring, der er specialiseret i vandtætning. Vi både sælger, og leverer tætningsprodukter samt står for den praktiske udførelse af tætningsløsninger. Vi arbejder med alt fra tætning af betonkonstruktioner, opstigende grundfugt på betondæk, tætning af tanke og tage, lækagetætning samt specielle tætningsløsninger specifikt tilpasset til kundens behov – og det gør vi på både nybyggeri og renoveringsprojekter.

TC waterstop har mange års erfaring med stort set alle former for konstruktionstætning – både teoretisk og praktisk. Det betyder blandt andet, at det vi anbefaler, er noget, vi selv har prøvet, og vi i langt de fleste tilfælde kan se fejlene længe før de opstår. Når vi udarbejder en tætningsløsning til dit projekt sker det altid ”1:1” – det vil sige, at vi altid analyserer opgaven grundigt, og udarbejder 1:1 arbejdsmanualer – og enhver afvigelse fra planen rapporteres til dig med det samme, så du kan nå at reagere effektivt – og kvalitetssikring er en selvfølge. Prisen er altid væsentlig – det ved vi – og i langt de fleste tilfælde, kan vi lave det billigere, end man selv vil kunne, det kræver blot kyndig planlægning og effektivt samarbejde, for vi ved at kvalitet er et samspil mellem performance og pris.

Total Construction Waterstop er et anpartsselskab der er drevet og ejet af Thomas Christiansen, der har mange års erfaring i branchen. Et af fokuspunkterne hos TC waterstop er CSR og herunder fokus på at være miljøbevidste. Det betyder helt konkret de produkter vi benytter og sælger netop har fokus på disse opmærksomhedspunkter.

Alt information vedr. persondataforordningen findes nedenfor.

Kontakt os gerne